| SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? | |
|
+10*Mia*Colucci*Admin*Ray* Maite_GIRL Ista_Roberta_Pardo Neda*Roberta PoNcHo RBD#MIA Micka95 Lupita *Good*Girl*Gone*Bad ~GaTiTa~ReBuLeRa~ 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
$Roberta$ Admin
Broj poruka : 506 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Uto Nov 27, 2007 5:08 pm | |
| I RBD#ROBERTA ali trenutno forum radi tako da samo imamo nekih malih problema posto clanovi nemogu da pisu poruke... | |
|
| |
dulce_maria Redovno posecuje forum!
Broj poruka : 261 Godina : 29 Location : U Rebelde svetu!!! Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Sub Dec 01, 2007 9:56 pm | |
| to su uradile RBD#Roberta i ~Anahi~!!!!videla sam na nekim forumima...hehe | |
|
| |
$Roberta$ Admin
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Ned Dec 02, 2007 2:51 pm | |
| - linkin_parkerka ::
- to su uradile RBD#Roberta i ~Anahi~!!!!videla sam na nekim forumima...hehe
Mozes li da mi pomognes molim te!!! Nikako nemogu da namestim da clanovi pisu poruke!!! Molim te!!! | |
|
| |
PoNcHo_Mi AnHeL MODERATOR
Broj poruka : 103 Godina : 31 Location : Uvek uz Poncha i Any Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Sre Dec 26, 2007 3:18 pm | |
| Znaci bas sam se nacitala u ovoj temi.... Gatita ako je istina to sto si rekla nije u redu sa njene strane ali opet mi ne znamo sta si ti njoj pisala. A i takodje linkin_parkerka nije u redu da ti gasis tudje forume jer se neko mnogo trudio da ih napravi a pogotovo ne zato sto te je neko skinuo sa pozicije... | |
|
| |
Broj poruka : 261 Godina : 29 Location : U Rebelde svetu!!! Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Pet Dec 28, 2007 4:14 pm | |
| ma to sam rekla iz napada besa...nisam stvarno mislila da brishem forume....ma sad je sve sredjeno,.......ali glupo je to jer mi niko nije reko razlog mog skidanja sa pozicije...ma boli me uvo i za poziciju i za sva sranja!danas bila polugodishnja zurka kod mene u shkolu i ispred svih chak su i nastavnici videli da sam se smuvala sa tipom br 1 u shkoli!ladno smo stajali na sred sale za fizichko i skoro svi su buljili u nas! | |
|
| |
Broj poruka : 103 Godina : 31 Location : Uvek uz Poncha i Any Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Pet Dec 28, 2007 4:33 pm | |
| XEXE...mi smo se raspustili u prosli petak a sad sam na raspustu jos 2 nedelje pa onda idem 2 nedelje u skolu i tu je kraj polugodista pa odma sutradan pocinje drugo polugodiste ...malo glupo | |
|
| |
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Ned Jan 06, 2008 2:31 pm | |
| - $Roberta$ ::
- linkin_parkerka ::
- to su uradile RBD#Roberta i ~Anahi~!!!!videla sam na nekim forumima...hehe
Mozes li da mi pomognes molim te!!! Nikako nemogu da namestim da clanovi pisu poruke!!! Molim te!!! ne znam kako da ti pomognem ovako...jedino da me namestish da budem admin,pa da vidim shta moze da se uradi,pa me vrati u ''normalno stanje''!znam kako se nameshta ali ne znam d aobjasnim ovako! | |
|
| |
$Roberta$ Admin
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Ned Jan 06, 2008 9:42 pm | |
| ma forum je gotov iovako nema veze ali sam napravila novi umesto njega www.dulcemaria.forumotion.com bila bih zahvalna da se bar neko reguje posto j forum nov i trebaju nam clanovi ali na jednom forumu su ga najgore moguce iskritikovali tako da bih volela da cujem i vase misljenje... | |
|
| |
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? Ned Jan 06, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? | |
| |
|
| |
| SHTA JA OWDJE PREDSTAWLJAM??? | |
|