| Prijatelji | |
|
+9Mia Colucci DULCE fan Anja dulce_maria ~GaTiTa~ReBuLeRa~ secerlema PoNcHo_Mi AnHeL Micka95 $Roberta$ *Good*Girl*Gone*Bad 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Good*Girl*Gone*Bad Admin
Broj poruka : 621 Godina : 30 Location : imas gajbu???-e,tu! :) Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Prijatelji Pon Avg 06, 2007 7:55 pm | |
| Kakav covek treba biti da bi bio vas prijatelj?Kakve osobe ne volite? | |
|
| |
$Roberta$ Admin
Broj poruka : 506 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Pon Avg 06, 2007 10:50 pm | |
| Pa pravi prijatelj bi trebao da je ovakav: posten,iskren,pametan(mislim na deo kada treba da vam da savet),druzeljubiv,velikodusan...
Nikako nebi smeo da bude: lazljiv,pokvaren,cicija...
Ja imam najbolju drugaricu koja poseduje sve kvalitete koje sam nabrojala...svi iz skole se druze sa njom i svi su ljubomorni na mene jer sam joj samo ja naj drugarica...neki su pokusali da nas razdvoje ali mi smo nerazdvojne...mada se ona sada preselila u Vrsac i dalje se cesto vidjamo i cujemo... | |
|
| |
Micka95 Najbolji clan!
Broj poruka : 627 Godina : 29 Location : *B*G* Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Pon Avg 06, 2007 10:57 pm | |
| Ja imam stvarno najbolju drugaricu znamo se jos otkad smo imale 3 godine,zamislite samo!Isle smo zajedno u vrtic a sad u odeljenje ona je stvarno dobra,a u mladjim razredima smo se isto i oblachile,pa je nas drug govorio da smo sestre(ja imam plavkasto smedju kosu i plave ochi a ona smedju kosu i braonkasto zelene ochi)Ona je bas super drugarica i sve mogu da joj kazem,a da sam sigurna da nece da me izda ipak se znamo skoro 10 godina(i valjda smo toliko dugo i naj drugarice) Toliko o najboljoj drugarici KACI! | |
|
| |
PoNcHo_Mi AnHeL MODERATOR
Broj poruka : 103 Godina : 31 Location : Uvek uz Poncha i Any Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Uto Avg 07, 2007 1:28 am | |
| Moj pravi prijatelj treba da ima:Razumevanja,ljubavi,hrabrosti,iskrenosti....pameti i u glavnom to je to nikako nesme da bude grub,cicija,dvolican,licemeran i nasme da gleda samo svoju korist. | |
|
| |
secerlema MODERATOR
Broj poruka : 86 Location : Twoje misli!!! Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Uto Avg 07, 2007 2:07 pm | |
| Ja nemam najbolju drugaricu iz prostog razloga shto su mi swi najbolji....Situacija u kojoj sam se nashla pre skoro mesec dana me je naterala da nemam najbolju drugaricu!!!Bila sam na rodjendanu i igrali smo istina izazow,moja tadasnja naj drugarica me je naterala da pred swima kazem ime najbolje drugarice...ja sam narawno rekla njeno...kasnije se celo drustwo naljutilo na mene jer su swi mislili da su mi oni najbolja drigarica/drug!!!!Ali da bi neka osoba bila moj prijatelj mora da zna da chuwa tajnu,da uweeeeeek bude iskren/a prema meni i da je komunikatiwan,da se zabawlja...ne wolim prijatelje koji ogowaraju druge,to jest najbolkje frendice iz ledja.....toliko! | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ Admin
Broj poruka : 281 Godina : 34 Location : Con Santos ;) Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Sre Avg 08, 2007 11:24 am | |
| xmmmmmmm ne znam bitno je da bude samo swoj i da woli da se druzhi i da nije trachara. swe ostalo dolazi kasnije. imam mnogo drugowa i drugarica jer sam jako druzheljubiwa osoba, ali onih prawih je bash malo... | |
|
| |
dulce_maria Redovno posecuje forum!
Broj poruka : 261 Godina : 29 Location : U Rebelde svetu!!! Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Sre Avg 08, 2007 7:17 pm | |
| bole me prsti od pisanja vishe!!!ali moj prijatelj bi trebao da ima sve one dobre osobine kakve su nabrojane u prethodnim porukama!!!!!!! | |
|
| |
DULCE fan Anja pocetnik
Broj poruka : 38 Godina : 30 Location : Durch den monsun...mit Bill.... Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Čet Avg 09, 2007 10:48 pm | |
| Osobe koje zele da mi budu prijatelji moraju biti: ISKRENI PRE SWEGA!,dobri...
Ne podnosim ljude koji su: TRACHARE,LICEMERI,FUXE.... | |
|
| |
Mia Colucci Najbolji clan!
Broj poruka : 388 Location : Uvek uz Anahi... Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Čet Avg 09, 2007 11:21 pm | |
| Mogu sa vecinom ljudi da se druzim,ali nikako sa lazljivcima,tracarama,licemerima i takvim. | |
|
| |
RBD Girl=Forever pocetnik
Broj poruka : 27 Godina : 30 Location : Na EXTRA forumu!!! Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Pet Avg 10, 2007 10:07 pm | |
| Iskreno receno ja se najvise druzim sa decacima. Imam vise poverenja u njih. Imam jednog druga koji je 1 god., stariji od mene ali se druzimo vec dve god, i za ovo vreme se nikada nismo posvadjali. On je dobar, iskren, posten, on je osoba sa kojom o apsolutno svemu mogu da razgovaram, znam da mi nikada nece okrenuti ledja i zato ga obozavam. Imam i 3 drugarice sa kojima sam u super odnosima. Da bi mi neko bio prijatelj mora da bude otkacen i duhovit, mora da bude zanimljiv. Mozda previse trazim ali se sa takvim ljudima najprijatnije osecam i dobro komuniciram!!! | |
|
| |
Mia Malo dalji pocetnik
Broj poruka : 82 Godina : 30 Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Ned Avg 12, 2007 10:23 pm | |
| Moja najbolja drugarica je:pametna,iskrena,pravedna...
Ne podnosim:dvolicne,slihtare i naravno lazove! | |
|
| |
Lupita Napreduje
Broj poruka : 196 Location : Mexico Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Čet Avg 16, 2007 12:06 pm | |
| Imam dve najbolje drugarice i znamo se od rodjenja. One su:iskrene,inteligentne,dobre.......... A nisu:Cicije,bezlicne................ | |
|
| |
*Ana*Mia* pocetnik
Broj poruka : 36 Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Prijatelji Čet Avg 16, 2007 8:15 pm | |
| Mrzim:Isfolirane osobe,koje lazu i koje me kopiraju(takvih ima mnogo)... Volim:Iskrene,dobre osobe i po karakeru slicne meni... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijatelji | |
| |
|
| |
| Prijatelji | |
|