Meni su favoriti bili:Dinca,Silvija i Nemanja.
JA MRZIM Milana Stankovica.
I evo mog jucerasnjeg dnevnika:
Kada sam se probudila doruckovala sam i gledala REBELDE!
A malo kasnije isla napolje.
Ucila sam...
Gledala TV i odmarala se.
I uvece kupala i legla.
I oko 19:30 gledala Dusana u NACIONALNOM DNEVNIKU!
A evo sta je juce izaslo u Pressu:
16.09.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
DUŠAN SILNI
Mladi Subotičanin Dušan Svilar u svom prvom razgovoru za medije posle trijumfa na takmičenju za „Zvezde Granda" kaže da je siguran da će ova pobeda promeniti njegov život, ali ne i njega samog
Kada se u martu ove godine Dušan Svilar pojavio među 20 odabranih mladića i devojaka od 10.000, koliko ih se prijavilo za treći serijal takmičenja za „Zvezde Granda", malo ko je u ovom skromnom dečaku prepoznao buduću zvezdu. Obučen u staromodno odelo, sa manirima „kao pre rata", stručni ali i novinarski žiri kritikovali su ga za „aut" stajling. Međutim, Dušan je pokazao da je baš put koji je sebi zacrtao ispravan, a to je prepoznala i Srbija
Mladi Subotičanin za Press kaže da će ubedljiva pobeda na prepunom „Tašu" u subotu promeniti njegov život, ali ne i njega samog.
- Nadam se da ću kvalitetno promeniti život svojoj porodici. Iako sam najmlađi, želim da omogućim svojoj porodici da bolje živi. Svi su bili na „Tašu" i podelili sa mnom radost posle pobede.
n Da li su ti ostali takmičari čestitali ili je bilo i ljubomore?
- Ne, ne... nimalo ljubomore. Svi se čude kako živimo kao braća i sestre. Već smo šest meseci zajedno i nikada se nismo posvađali.
n Dok je sve bilo imaginarno, u najavi, sigurno si drugačije razmišljao o poklonima koje sleduju pobedniku. Kako se sada osećaš kada je sve to u tvojim rukama?
- Većinu para koje ću dobiti pokloniću crkvi Vaznesenja Gospodnjeg u Subotici, gde odlazim redovno svake nedelje. Ostatak ću potrošiti na svoju porodicu, a automobil („ford fijesta", prim. aut.) ostaće meni.
n Mnogi su kritikovali tvoj staromodni stajling i izbor pesama. Da li ćeš konačno nešto promeniti?
- Nadam se da ću promeniti samo kvalitet garderobe. Kada je reč o zabavnim, odnosno pop pesmama, u startu su nam Saša Popović i Saša Jakšić Žika objasnili da će ovog puta biti drugačije, i da imamo pravo da biramo šta želimo da pevamo. Pošto duže pevam zabavnu muziku, a i smatram da mi više leži, odabrao sam takvu vrstu pesama.
n Često te porede sa Zdravkom Čolićem. Da li ti to smeta ili prija?
- Svakome bi bila čast da ga porede sa takvom veličinom kao što je Zdravko Čolić. Ja znam da ću graditi karijeru u kojoj neću ličiti na njega, ali mi izuzetno prija svako takvo poređenje.
n Da li ti prija što te ljudi prepoznaju na ulici i kako ćeš se odupreti da ne „poletiš u nebo"?
- Prija mi, ali smatram da umem da nosim popularnost, i ne verujem da ću se ikada promeniti.
n Tvoje obožavateljke veoma se interesuju za tvoj privatni život. Da li trenutno postoji neko poseban u tvom srcu?
- Ne, nemam čak ni simpatiju.
n Ipak, svi su primetili neke tople poglede između tebe i jedne od plesačica na bini „Taša"...
- Toj devojci ne znam čak ni ime. Smatram to poslom, i mojim i njenim. A topli pogledi bili su samo trenutak inspiracije i ništa više.
Saša Popović: Stop za zurle!
Jutro posle završetka finala, direktor „Grand produkcije" Saša Popović sumirao je za Press utiske sa ovogodišnjeg takmičenja.
- Prezadovoljan sam ovom sezonom, jer smo oborili sve rekorde gledanosti, a kvalitet takmičara bio je viši nego ikada. Dušan je zasluženo pobedio, a ta njegova pobeda zaista označava i kraj muzičke ere turcizama i arapskih melodija. Od sada, definitivno, u „Grandu" više neće biti zurli i talambasa. Dušan je prvi pevač kome će Grand snimiti kompletan komercijalni pop album.
Grand matematika
1.071.150 SMS poruka ukupno je stiglo u subotnjem finalu „Zvezda Granda"
354.759 glasova ukupno je u tri kruga dobio pobednik Dušan Svilar
255.885 glasova dobila je drugoplasirana Radmila Manojlović
81.272 glasa Svilar je dobio u finalnoj rundi, kada je mogao da se šalje samo po jedan glas
68.227 glasova u istoj rundi dobila je Radmila Manojlović
17.000 posetilaca bilo je u subotu na „Tašmajdanu"
6.319.785 dinara (oko 79.000 evra) zaradio je „Grand" na SMS porukama
500.000 evra ukupna je vrednost nagrade za pobednika Dušana Svilara (album, turneja, marketing, automobil, sponzori)