REBELDE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REBELDE

Dobrodosli na forum rebelde!

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Big Girls Don't Cry...-This is me....

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

Broj poruka : 621
Godina : 30
Datum upisa : 06.08.2007

Big Girls Don't Cry...-This is me.... Empty
PočaljiNaslov: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyPet Sep 14, 2007 3:56 pm

Evo,ja cu prva otvoriti dnevnik...

Ja....danas.....ovo mi je jedan od najtuznijih dana.....
Ja,koja nikad nisam isla kod pedagoga,isla sam,sa jos 4 drugarice,zbog naseg odeljenja,i svadja.
Naime,Imali smo prvi cas srpskog jezika,i bilo je malih rasprava.
Srdjanu i Vladi je smetalo sto je nastavnica sklonila zavese sa prozora,zalili su se da ne vide tablu,pa su praviloi frku pola casa.....
onda smo sledeci cas otisli napolje(nismo imali istoriju,a trebalo je da imamo O.Z. ali nismo,JER NAM JE RAZREDNI NA BOLOVANJU) ....
ali nas je ubrzo vratila mrs.pedagog i otisli smo u ucionicu i htela je da zna sto smo ljuti.Rekli smo zbog srpskog i zbog toga sto ne mozemo napolje.
onda su se decaci zalili na nastavnicu srpskog,ne valja im,posto na tom casu moraju da pisu,znate.....i moraju da UCE,za promenu.
onda sam se ja javila i rekla:"a mislim da smo i MI delimicno krivi sto nam se ne svidja cas srpskog.Bolje bi bilo da MI ne pricamo dok ona predaje,nego da slusamo,a kad nama zatreba nesto,slusace nastavnica."
Onda pametni Bojan rece:"samo ti krivi decake,uvek devojcice nas krive!"
ali ja nisam pomenula ni D OD DECAKA!nego,Posto je Bojan to rekao svi decaci se slozise....(i neke cepulje od devojcica,da bi bili dobri sa nezrelim kretenima)
Onda je Tijana rekla Bojanu da ne treba stalno da nas vredja,da njih mi NIKAD ne krivimo,nego kazemo uopsteno kao odeljenje.
onda je Bojan poceo da se dere,Tijana da place,i otisla je sa casa.....
Onda su se svi decaci smejali sto je ona plakala,i rekli "svi za jednog,jedan za sve"
onda je zvonilo,i Joca,Kaja,Ivana i ja smo otisle do Tijane.
I otisle smo kod pedagoga....
Pricale smo 60 minuta.....
rekla je(mrs. pedagog) da treba da budemo slozni,da ignorisemo kad nas vredjaju....ja sam rekla:'nema sanse,oni su slozni sa nama kad jedino imamo kontrolni,tada smo im najbolje drugarice,a sto se tice ignorisanja,ne mogu to da uradim,jer nam vredjaju porodicu,a za ostale stvari cemo pokusati to da uradimo" drugarice su se slozile samnom,of course...
i tako,da ne smaram vise,dosta smo pricale,a kad smo dosle u ucionicu,decaci su odmah poceli:"o cemu ste pricali,itd..." samo smo kulirale....
i poceli su da nam se ulizuju kako bi nesto saznali,but no way....
sad ne znam nista sem jednog.....
hm,uz pomoc predagoga,mi cemo im vratiti.i to duplo.bolece ih vise nego nas danas....da se nauce pameti....
nego,mrs. pedagog je rekla da ne brinemo,jer su decaci u tim godinama nezreli.....vala vidi se....inace,jako mi je zao zbog ne sloge jer smo se do cetvrtog razreda lepo slagali,ali kad je poceo peti....uzas
a razrednog boli,da izvinete boli d*pe za nas,ne zna za ovaj veliki problem koji imamo....ni nista...

inace....mislila sam da cu videti Nemanju,i nista....ne znam ni sta osecam vise prema njemu,samo hocu da mu trazim oprostaj,jer,za razliku od budala iz mog odeljenja,imam savest....

jako sam iznervirana,tuzna,i ne znam sta da radim....jedva cekam da idem na sah...to ce me makar malo razveseliti........

i da,pored svega toga,juce smo imali kontis iz srpskog od tri minuta(trebalo je da bude 10,ali je smanjivala vreme ko kod je zucnuo...)
a,ja budala umesto da napisem prilog,napisem predlog.....meni to slicno,pa sam se zbunila.....

zasto je zivot tako nepravedan neki put? Crying or Very sad Crying or Very sad thehte ztrzredhz ztrzredhz
Nazad na vrh Ići dole
https://rebeldeandrbd.forumsr.com
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

Broj poruka : 102
Datum upisa : 24.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyPet Sep 14, 2007 10:54 pm

Nema veze procoice te to ni moji decaci nisu mnogo bolji!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyPet Sep 14, 2007 11:03 pm

ma vec me proslo,zabole me za njih.....ajde bre otvarajte vase dnevnike,necu valjda samo ja Sad Razz
Nazad na vrh Ići dole
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyPet Sep 14, 2007 11:13 pm

Ja sam otvorila!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptySub Sep 15, 2007 11:45 am

videla sam,hvala!ali-da vise ne spamujemo... Razz Smile
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyPon Sep 24, 2007 7:14 pm

nisam dugo pisala.....treba ce mi dosta vremena za ovih par,ne bas fenomenalnih ali ni tako losih,dana.kasnije,ili sutra sad nemam vremena Razz
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyUto Okt 02, 2007 10:40 am

Hm...evo me opet....
Tako sam srecna! Idem na HipHop ples od subote! Na to sam bas zelela da idem.
Imam danas kontis iz fizike....Ako dobijem 4 puna kapa!
Mislim,neke zadatke ne razumem,poput:''Ako automobil pocne da koci pri brzini 15km/h,on se zaustavi nakon 1,5m. Koliki je zakocni put automobila ako je pocetna brzina 90km/h ?-Intezitet ubrzanja automobila u oba slucaja je isti,"
ali,sigurna sam da cu se snaci,iako je ovo uzass,a dace nam 10 min.da radimo,pa za ovo mi treba 10 minuta!!!!

Enivej,7.razred je tako tezak! Nemam vremena ni za sta,a jos plus idem na bibliotekarsku,dramsku,sahovsku sekciju,na HipHop ples od subote,na engleski,i jos sve sto imam ovako u skoli...Pukla sam vise.
U cetvrtak kontis iz matisa....Nije mi korenovanje bas najjasnije.....

Sa svih strana neki problem,sve me nekako gusi..... Sad
....e,pa to je to za sad.... Sad
Nazad na vrh Ići dole
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyUto Okt 02, 2007 5:29 pm

Bice bolje!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyČet Okt 04, 2007 1:00 pm

Verovatno....

Enivej,tek danas imam kontis iz fizike,a nast. matisa je odlozio kontis za sutra (zbog fizike)
Pita srpkinja i hemicarka.
Mislim da cu sve dobro uraditi (nadam se )

U utorak i sredu sam na exqurziji! Jedva cekam!!!
Idemo na Kopaonik! Mozda ce to vise da nas zblizi.....

Nisam resila sve probleme,ali sto se tice skole,sve je ok. mislim.
ali sto se tice neceg drugog.....
Hm,dobro mi lezi ova pesma od Fergie,It's time to be a big girl now,and big girl don't cry... Razz

eniveeeej
ne znam vise sta da pisem,moram da uciiiim! Shit!Razz
see ya! Razz
Nazad na vrh Ići dole
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyČet Okt 04, 2007 4:18 pm

Kiss!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyČet Okt 04, 2007 4:19 pm

Kiss!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptySub Okt 06, 2007 11:07 pm

eJJJ! JEDVA CEKAM UTORAK! ponasam se ko neko malo dete,al sam toliko uzbudjena zbog svega,mislim,svi mi smo!
Nazad na vrh Ići dole
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptySub Okt 06, 2007 11:23 pm

A shta je u utorak????
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptySub Okt 06, 2007 11:34 pm

idem na exqurziju!
Nazad na vrh Ići dole
RBD#MIA
Dobar clan
Dobar clan
RBD#MIA

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyNed Okt 07, 2007 8:13 pm

Aha lepo se provedi!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Lupita
Napreduje
Napreduje
Lupita

Broj poruka : 196
Datum upisa : 14.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyPon Okt 08, 2007 3:25 pm

DA !!!Lepo se provedi!
Nazad na vrh Ići dole
*Mia*Colucci*Admin*Ray*
Dobar clan
Dobar clan
*Mia*Colucci*Admin*Ray*

Broj poruka : 104
Datum upisa : 07.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptySre Okt 10, 2007 5:34 pm

*Good*Girl*Gone*Bad ::
Hm...evo me opet....
Tako sam srecna! Idem na HipHop ples od subote! Na to sam bas zelela da idem.
Imam danas kontis iz fizike....Ako dobijem 4 puna kapa!
Mislim,neke zadatke ne razumem,poput:''Ako automobil pocne da koci pri brzini 15km/h,on se zaustavi nakon 1,5m. Koliki je zakocni put automobila ako je pocetna brzina 90km/h ?-Intezitet ubrzanja automobila u oba slucaja je isti,"
ali,sigurna sam da cu se snaci,iako je ovo uzass,a dace nam 10 min.da radimo,pa za ovo mi treba 10 minuta!!!!

Enivej,7.razred je tako tezak! Nemam vremena ni za sta,a jos plus idem na bibliotekarsku,dramsku,sahovsku sekciju,na HipHop ples od subote,na engleski,i jos sve sto imam ovako u skoli...Pukla sam vise.
U cetvrtak kontis iz matisa....Nije mi korenovanje bas najjasnije.....

Sa svih strana neki problem,sve me nekako gusi..... Sad
....e,pa to je to za sad.... Sad

Idem i ja na hip-hop,a de ti ides(u kojun skolu)?
Nazad na vrh Ići dole
*Good*Girl*Gone*Bad
Admin
Admin
*Good*Girl*Gone*Bad

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... EmptyČet Okt 11, 2007 10:26 pm

Nemam pojma,neka na Brdu. Enivej,ne idem jos,tek cu od ove subote,il nedelje mozda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Big Girls Don't Cry...-This is me....   Big Girls Don't Cry...-This is me.... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Big Girls Don't Cry...-This is me....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
REBELDE :: ZABAVA!!! :: Dnevnici-
Skoči na: