| Soba nr4 | |
|
+8Mia Colucci $Roberta$ Dulce Maria Micka95 PoNcHo ~GaTiTa~ReBuLeRa~ Migel *Good*Girl*Gone*Bad 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
PoNcHo Redovno posecuje forum!
Broj poruka : 261 Godina : 33 Location : Kotor Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: Soba nr4 Čet Avg 16, 2007 10:07 pm | |
| - Lupe_Fernandes~ADMIN ::
- ej caos!!!!ma gde da se srusi,pa avion ti je mnogo sigurniji od kola ili autobusa
Da slažem se | |
|
| |
Micka95 Najbolji clan!
Broj poruka : 627 Godina : 29 Location : *B*G* Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Soba nr4 Pet Avg 17, 2007 1:14 pm | |
| epa na televiziji kad sam gledala mnogi avioni su se srusili! | |
|
| |
| Naslov: Re: Soba nr4 Pet Avg 17, 2007 9:05 pm | |
| ma jedno je TV a jedno stvaran život mislim može da se desi, ali u rijetkim slučajevima, pa kada bi to tako bilo niko se ne bi vozio avionom... | |
|
| |
Migel Malo dalji pocetnik
Broj poruka : 88 Godina : 33 Location : Zemun Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Soba nr4 Čet Avg 23, 2007 1:37 pm | |
| Bozo i ostali ja sam ostao bez vremena na internetu. Tako da se javljam od druga! | |
|
| |
Micka95 Najbolji clan!
| Naslov: Re: Soba nr4 Čet Avg 23, 2007 8:05 pm | |
| - PoNcHo ::
- ma jedno je TV a jedno stvaran život mislim može da se desi, ali u rijetkim slučajevima, pa kada bi to tako bilo niko se ne bi vozio avionom...
ali ja ne gledam filmove misim gledam i filmove ali inache gledam na National Geographic i tu imaju katastrofe sa vozom,sa avionom sa brodom.........................a to sve sto se prikazuje bilo je stvarno npr.kad se srusio Konkort dok je poletao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALI IPAK JA OBOZAVAM AVION! | |
|
| |
Roberta~Neda Vredan korisnik!
Broj poruka : 232 Godina : 28 Location : Pevam sa RBD u studiju! Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Soba nr4 Čet Avg 23, 2007 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Micka95 Najbolji clan!
| Naslov: Re: Soba nr4 Sub Avg 25, 2007 6:49 pm | |
| i ja volim da jedem u avionu e da upravo sam gledala neku emisiju odnosno svaki dan je gledam a u ovoj epizodi avion se srusio u vodu strava zar ne?!ali ja to gledam na national geographik i to sve prikazuju sto je bilo stvarno..........bas EXTRA kompjuter u avionu im poludeo davao im je upozorenja u isto vreme da: prebrzo avion leti presporo avion leti preniskoleti avion ova prva dva je malo debilski kako u isto vreme da prebrzo leti i presporo leti.........ili jedno ili drugo a kazem komp im je poludeo a dobro da ja nastavim. iz centra su im davali imformacije da lete na visini od 10000 metara zato sto su u centru dobijali pogresne imformacije i na kraju se desilo to da se AVION SRUŠIO aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Soba nr4 Uto Avg 28, 2007 11:06 pm | |
| - MiCkA 95 ::
- i ja volim da jedem u avionu e da upravo sam gledala neku emisiju odnosno svaki dan je gledam a u ovoj epizodi avion se srusio u vodu strava zar ne?!ali ja to gledam na national geographik i to sve prikazuju sto je bilo stvarno..........bas EXTRA kompjuter u avionu im poludeo davao im je upozorenja u isto vreme da:
prebrzo avion leti presporo avion leti preniskoleti avion ova prva dva je malo debilski kako u isto vreme da prebrzo leti i presporo leti.........ili jedno ili drugo a kazem komp im je poludeo a dobro da ja nastavim. iz centra su im davali imformacije da lete na visini od 10000 metara zato sto su u centru dobijali pogresne imformacije i na kraju se desilo to da se AVION SRUŠIO aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! jadni ljudi koji su bili u avionu | |
|
| |
$Roberta$ Admin
Broj poruka : 506 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Soba nr4 Sre Avg 29, 2007 12:01 am | |
| - PoNcHo ::
- MiCkA 95 ::
- i ja volim da jedem u avionu e da upravo sam gledala neku emisiju odnosno svaki dan je gledam a u ovoj epizodi avion se srusio u vodu strava zar ne?!ali ja to gledam na national geographik i to sve prikazuju sto je bilo stvarno..........bas EXTRA kompjuter u avionu im poludeo davao im je upozorenja u isto vreme da:
prebrzo avion leti presporo avion leti preniskoleti avion ova prva dva je malo debilski kako u isto vreme da prebrzo leti i presporo leti.........ili jedno ili drugo a kazem komp im je poludeo a dobro da ja nastavim. iz centra su im davali imformacije da lete na visini od 10000 metara zato sto su u centru dobijali pogresne imformacije i na kraju se desilo to da se AVION SRUŠIO aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
jadni ljudi koji su bili u avionu Ja sam gledala dosta takvih emisija...strasno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Soba nr4 Pet Avg 31, 2007 4:22 pm | |
| | |
|
| |
$Roberta$ Admin
Broj poruka : 506 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Soba nr4 Pet Avg 31, 2007 9:18 pm | |
| - Migel ::
- Vratio sam se ljudi!!!!
A gde si bio? | |
|
| |
Micka95 Najbolji clan!
| Naslov: Re: Soba nr4 Pet Avg 31, 2007 9:25 pm | |
| i ja se pitam danas sam opet gledala Air Crash Disoster odnosno seconds for disoster al me mrzi da pisem sta je bilo uglavnom prezivelo je 83 a poginulo 70 i nesto.kasnije cu napisati jos uvek trazim obichan sims2! | |
|
| |
| Naslov: Re: Soba nr4 Ned Sep 02, 2007 5:14 pm | |
| - $Roberta$ ::
- Migel ::
- Vratio sam se ljudi!!!!
A gde si bio? Nisam imao vremena na netu.Pa sam uplatio..I kazem da sam se vratio! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Soba nr4 | |
| |
|
| |
| Soba nr4 | |
|