*Good*Girl*Gone*Bad Admin
Broj poruka : 621 Godina : 30 Location : imas gajbu???-e,tu! :) Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Da li se kajete zbog necega sto ste uradili ili mozda niste? Sre Avg 08, 2007 11:12 pm | |
| | |
|
$Roberta$ Admin
Broj poruka : 506 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Da li se kajete zbog necega sto ste uradili ili mozda niste? Sre Avg 08, 2007 11:23 pm | |
| Da,kajem se zato sto sam ogovarala drugaricu koja me je prezrela ali na kraju oprostila...nikada to vise nisam uradila... | |
|
*Good*Girl*Gone*Bad Admin
Broj poruka : 621 Godina : 30 Location : imas gajbu???-e,tu! :) Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Da li se kajete zbog necega sto ste uradili ili mozda niste? Sre Avg 08, 2007 11:28 pm | |
| ja se kajem sto nisam otisla na jedno takmicenje iz saha!!! stvarno sam kreten jer su tamo bili slabiji igraci od mene,i mogla sam da osvojim zlatnu medalju i kategoriju(musku)......toliko se kajem,a tu noc,pre nego sto je trebao da pocne turnin sam sanjala da treba da se prijavim,imala sam predosecaj...i.....uzas,jako se kajem!!! a 100% sam sigurna da bi ddobila medalju i kategoriju!!!
kajem se i zbog jednog decaka,jer sam ispala prava ____ prema njemu,nisam mu se javljala.
i to je sve....... | |
|
~GaTiTa~ReBuLeRa~ Admin
Broj poruka : 281 Godina : 34 Location : Con Santos ;) Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: Da li se kajete zbog necega sto ste uradili ili mozda niste? Čet Avg 09, 2007 11:03 pm | |
| jer sam dozwolila da situacija sa jednom osobom podje predaleko i da me ta osoba prezre, kajem se mnogo zbog toga, i kajem se shto na wrijeme nisam reagowala... | |
|
*d*u*l*c*e* Napreduje
Broj poruka : 157 Godina : 31 Location : na romaticnom putovanju Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Da li se kajete zbog necega sto ste uradili ili mozda niste? Ned Avg 19, 2007 2:58 pm | |
| kajem se sto izbegavam neke osobe | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li se kajete zbog necega sto ste uradili ili mozda niste? | |
| |
|